top of page
achtergond-blog.webp

Camper importeren?

Hoewel de zomer nog ver weg lijkt, komt het camperseizoen er weer aan. Dat betekent dat de zoektocht naar een geschikte en betaalbare camper nu al begint!


Waar camperhandelaren al jaren de meeste campers in het buitenland inkopen, wordt het kopen van een camper in het buitenland door particulieren steeds populairder. Via AutoimportNoord werden er het afgelopen jaar meer campers dan ooit geïmporteerd.


De prijzen voor aanschaf in bijv. Duitsland of België liggen vaak fors lager en het aanbod voor nieuwe en gebruikte campers is vele malen groter. Op het moment van schrijven worden er maar liefst rond de 65.000 campers geadverteerd op mobile.de.


De eigenaar van de camper op de foto's in dit artikel heeft met behulp van AutoimportNoord ruim 7000,- euro bespaard ten opzichte van een vergelijkbare VW California in Nederland!


Geadverteerde camper in Duitslandcamper importeren
Maar waar begin je?


Op onze pagina over campers hebben we de populairste verkoopwebsites voor je verzameld.


Heb je een interessante camper gevonden? Vul dan het formulier voor de gratis kostenberekening in en ontvang snel een overzicht van alle kosten.


Wij hebben uitgebreide ervaring met alles omtrent de aankoop, transport en import van campers. We vertellen je graag waar je op moet letten bij het kopen van een camper in het buitenland en ontzorgen je tijdens het gehele proces.


Meer weten? Neem dan contact met ons op!

47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page