top of page
IMG_E7906.JPG

Over ons, AutoImportNoord.nl

Ruim 10 jaar geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot 1 van de grootste auto import dienstverleners van het noorden en gespecialiseerd in het importeren van occasions vanuit heel Europa. 

Ruime ervaring om u goed te begeleiden bij het importeren van uw droomauto

Wij begeleiden en verzorgen alles omtrent de aankoop, transport en invoer van uw nieuwe auto uit bijvoorbeeld Duitsland, België of elders in Europa. Ook kunnen we u van dienst zijn met importeren vanuit Dubai.

Door onze ruime ervaring kunnen wij snel, veilig en zorgeloos uw droomauto importeren en weten we wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een auto in het buitenland.

Naast onze importservice bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, transport, reinigen en apk keuring van uw (import) auto. Zo kunt u genieten van het rijden en nemen wij u de zorgen uit handen. En wilt u uw huidige auto inruilen? Dat is bij ons geen probleem, wij doen u graag een voorstel.

Wij hanteren scherpe tarieven, bespreken alles duidelijk vooraf en werken volgens het principe "afspraak is afspraak"

icoon-checklist-wit.webp

Aankoop inspectie

Wij inspecteren elke auto die we importeren zelf op locatie bij de verkopende partij. Zo zorgen we dat de auto aan uw wensen voldoet.

icoon-transport-wit.webp

Eigen transport

Wij transporteren voertuigen zelf. Hiermee voorkomen we verassingen achteraf en kunnen we het import traject zo kort mogelijk houden.

icoon-bespaar-wit.webp

Laagste BPM

Wij zorgen voor de voordeligste BPM aangifte zodat u niet onnodig veel belasting betaalt. Gegarandeerd geaccepteerd door de belastingdienst.

icoon-garage-wit.webp

Eigen werkplaats

Een trekhaak, onderhoudsbeurt, reiniging of schade herstel? Bij ons vindt u alles onder 1 dak tegen een zeer scherp tarief.

Bekijk onze importpakketen

Wat zeggen onze klanten over AutoimportNoord?

Wij kunnen u vertellen hoe goed we zijn, maar wat is er beter dan dat klanten vertellen hoe goed we zijn. Hieronder ziet u een aantal reacties van tevreden klanten.

Laatste nieuws van AutoImportNoord.nl

bottom of page