Over AutoimportNoord.nl

 

Ruim vier jaar geleden opgericht en inmiddels uitgegroeid tot 1 van de grootste auto import dienstverleners van het noorden en gespecialiseerd in het importeren van occasions vanuit heel Europa. 


Wij begeleiden en verzorgen alles omtrent de aankoop, transport en invoer van uw nieuwe auto uit bijvoorbeeld Duitsland, België of elders in Europa. Ook kunnen we u van dienst zijn met importeren vanuit Dubai.

Door onze ruime ervaring kunnen wij snel, veilig en zorgeloos uw droomauto importeren en weten we wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een auto in het buitenland.

Naast onze importservice bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie, transport, reinigen en apk keuring van uw (import) auto. Zo kunt u genieten van het rijden en nemen wij u de zorgen uit handen.

En wilt u uw huidige auto inruilen? Dat is bij ons geen probleem, wij doen u graag een voorstel.

Wij hanteren scherpe tarieven, bespreken alles duidelijk vooraf en werken volgens het principe "afspraak is afspraak"

 

 

 

 

Waarom kiezen voor AutoimportNoord?

Laagste BPM

Eigen transport

Aankoop inspectie

Eigen werkplaats

Wij zorgen voor de voordeligste BPM aangifte zodat u niet onnodig veel belasting betaalt. Gegarandeerd geacapteerd door de belastingdienst.

Wij inspecteren elke auto die we importeren zelf op locatie bij de verkopende partij. Zo zorgen we dat de auto aan uw wensen voldoet.

Een trekhaak, onderhoudsbeurt, reiniging of schade herstel? Bij ons vindt u alles onder 1 dak tegen een zeer scherp tarief.

Wij transporteren alle voertuigen zelf. Hiermee voorkomen we verassingen achteraf en kunnen we het import traject zo kort mogelijk houden.

Wat zeggen onze klanten over AutoimportNoord?

AutoimportNoord.nl wordt onafhankelijk beoordeeld met 5 sterren op Trustpilot!

AutoimportNoord.nl in de media