top of page
achtergond-import.webp

Onze werkwijze

U zoekt een nieuwe importauto? Bekijk ons aanbod of kies er voor om zelf op zoek te gaan en te kijken op de Europese auto verkoopsites en ons uw keuze door te geven. 

4 eenvoudige stappen maakt het importeren overzichtelijk

Wij ontzorgen u bij de import van uw droom auto. In grote lijnen kunnen we het importeren van een auto voor u terug brengen naar 4 stappen. Nog geen auto op het oog, maar wel wensen? U kunt ook uw wensen doorgeven middels ons contactformulier en wij zoeken voor u een auto die voldoet aan de gestelde eisen en budget.

icoon-nr1-wit.webp

Kies

U kiest de gewenste auto uit en vult het aanvraag formulier in, dan gaan wij aan de slag

icoon-nr2-wit.webp

Contact

Wij nemen contact op met de dealer en controleren alle gegevens van de auto

icoon-nr3-wit.webp

Offerte

U krijgt een offerte. Is deze akkoord, dan halen wij de auto op en handelen het importproces af

icoon-nr4-wit.webp

Ophalen

U kunt uw auto binnen 2 weken ophalen, rijklaar geleverd. Instappen en wegrijden!

Gratis kostenberekening

Kiezen van een auto

Nadat u uw keuze heeft gemaakt nemen wij contact op met de buitenlandse verkoper om de staat van de auto, eventuele bijzonderheden en de prijs te bespreken. Hierover krijgt u van ons terugkoppeling en na uw akkoord ontvangt u van ons een importovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en leveringsvoorwaarden. Nadat u de overeenkomst getekend heeft geretourneerd ontvangt u van ons het factuur en zodra de betaling door ons is ontvangen starten wij het importtraject.

Transport en import

Nadat de koop is afgerond en de auto getransporteerd is naar onze locatie zorgen wij voor een correcte bpm aangifte, RDW keuring, geldige apk keuring, Nederlandse kentekenplaten en andere zaken die gewenst zijn. Gemiddeld duurt dit traject 10 werkdagen

Nadat het importtraject is afgerond, u de auto te naam heeft gesteld en heeft verzekerd kunt u deze ophalen, instappen en direct rijden!

Extra goede controle

Wij plannen een afspraak in met de verkopende partij en inspecteren het voertuig ter plekke om te beoordelen of deze voldoet aan de gestelde eisen. Ook controleren we of er een schadeverleden is, de kilometerstand klopt en of er andere bijzonderheden zijn.

Elk traject is maatwerk

Omdat elk importtraject maatwerk is, stellen we graag kosteloos een persoonlijke offerte op.

Gratis Kostenberekening aanvragen
bottom of page