top of page

Kiezen voor het importeren van een camper of caravan?

Een camper of caravan importeren uit het buitenland zorgt ervoor dat u profiteert van belastingvoordelen, financiële voordelen en van de luxe voordelen. Bent u bang om risico te lopen wanneer u een camper koopt uit het buitenland? Weet u niet precies waar u op moet letten?

Auto Import Noord is gespecialiseerd in het importeren van campers en caravans wij helpen u graag om veilig en vertrouwd uw droom camper of caravan te importeren!

Groter aanbod van campers in het buitenland

De belangrijkste campermarkt van Europa is Duitsland, waar populaire merken als Knaus, Hymer, Dethleffs en LMC vandaan komen. De Duitse campermarkt is logischerwijs groter dan die van Nederland en zo ook het aanbod. In Duitsland staan er maar liefst 47.000* campers en caravans te koop, terwijl er in Nederland bijna 4700* occasions te koop staan. Deze simpele vergelijking maakt duidelijk dat het verschil in aanbod van (jong)gebruikte campers zeer groot is. 
*gegevens van  februari 2023

Camper zoeken 

Je zoektocht begint uiteraard op een verkoop website in het buitenland, wij hebben een aantal links voor je verzameld.

Klik op onderstaande links en begin met zoeken naar een camper of caravan. 

Duitse websites:

Belgische websites:

De expertise van AutoimportNoord.nl

Het importeren van een camper of caravan kan heel aantrekkelijk zijn. AutoimportNoord.nl is de specialist op het gebied van auto, camper en caravan import. Wij weten waar je op moeten letten bij je zoektocht, aankoop, transport en de import. Wij weten alles van import zodat je geen kat in de zak koopt, niet te veel betaald of achteraf voor verassingen komt te staan.

Vele tevreden klanten gingen u voor, wij worden onafhankelijk beoordeeld met een 4,9 op Trustpilot en 5 sterren op Google! Lees onze reviews en overtuig uzelf.

Gratis kostenberekening

bottom of page