Onze werkwijze

 

U kiest de gewenste auto uit en vult het aanvraag formulier in

STAP 1

STAP 2

 

Wij nemen contact op met de dealer en controleren alle gegevens van de auto

STAP 3

 

U gaat akkoord met de offerte, wij halen de auto op en handelen het importproces af

STAP 4

 

kunt u de auto binnen 2 weken ophalen, rijklaar geleverd. Instappen en wegrijden!

U zoekt een nieuwe importauto? Bekijk ons aanbod of kies er voor om zelf op zoek te gaan en te kijken op de Europese auto verkoopsites en ons uw keuze door te geven. U kunt ook uw wensen doorgeven middels ons contactformulier en wij zoeken voor u een auto die voldoet aan de gestelde eisen en budget.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt nemen wij contact op met de buitenlandse verkoper om de staat van de auto, eventuele bijzonderheden en de prijs te bespreken. Hierover krijgt u van ons terugkoppeling en na uw akkoord ontvangt u van ons een importovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en leveringsvoorwaarden. Nadat u de overeenkomst getekend heeft geretourneerd ontvangt u van ons het factuur en zodra de betaling door ons is ontvangen starten wij het importtraject.

Wij plannen een afspraak in met de verkopende partij en inspecteren het voertuig ter plekke om te beoordelen of deze voldoet aan de gestelde eisen. Ook controleren we of er een schadeverleden is, de kilometerstand klopt en of er andere bijzonderheden zijn.

Nadat de koop is afgerond en de auto getransporteerd is naar onze locatie zorgen wij voor een correcte bpm aangifte, rdw keuring, geldige apk keuring, nederlandse kentekenplaten en andere zaken die gewenst zijn. Gemiddeld duurt dit traject 10 werkdagen.

Nadat het importtraject is afgerond, u de auto te naam heeft gesteld en heeft verzekerd kunt u deze ophalen, instappen en direct rijden!

Omdat elk importtraject maatwerk is, stellen we graag kosteloos een persoonlijke offerte op.